Over ons

Welkom bij Apotheek Pijcke

Ontmoet ons dynamisch en enthousiast team. 

Apotheker-titularis Martine Pijcke startte in 2013 en dochter Charlotte Van De Velde werkt sinds januari 2021 in de apotheek als farmaceutisch-technisch assistent. 

Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren en te begeleiden en je de beste oplossing binnen de gezondheidszorg te bieden. Hiervoor werken wij graag samen met je huisarts, kinesist, verpleegkundige, specialist of andere zorgverlener. 

Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment van klassieke geneesmiddelen en niet-voorschriftplichtige producten zoals homeopathie, diergeneeskunde, voedingssupplementen, cosmetica en verzorging, baby-producten en huisgemaakte bereidingen.

Heb je vragen of advies nodig, vraag het ons gerust. Wij zijn er voor jou.

Laura Merckx

Plaatsvervangend apotheker

Op drukke dagen krijgen we versterking van plaatsvervangende apothekers. Ze springen ook bij tijdens het jaarlijks verlof. Zo kan de apotheek altijd open blijven en kunnen we de beste dienstverlening geven.

Carla Herteleer

Plaatsvervangend apotheker

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht